8.12.2014

Kenkäjoulukalenteri luukut 7 & 8

Eilisen joulukalenteriluukku jäi välistä, joten tarjoan jälleen kaksi yhdellä kertaa. Lauantaina olimme äidin luona juhlistamassa itsenäisyyspäivää illallisen ja Linnanjuhlien merkeissä. Valmistimme myös vuoden glögit sekä joulukortteja. Siskon poikaystäväkin painostettiin värkkäämään oma joulukortti. Meillä kaikki osallistuvat joulutalkoisiin ;). Janne on saanut nauttia tästä perinteestä useita kertoja. Eilisen vietin pitkälti nousematta sohvalta. Tämä päivä on vähän parempi, muttei edelleenkään herkkua. 

Ihastuin jossain vaiheessa "hapsuihin". Ihastus liittyi loafereiden uuteen tulemiseen. Halusin itselleni hapsulliset, kunnolliset loaferit. Kuten jossain vaiheessa vaahtosinkin, perusloafereiden löytäminen oli yllättävän vaikeaa! Kun oikeat sitten osuivat netissä kohdalle, klikkailin ne pikapikaa ostoskoriin. Espanjalaiset KMB-loaferit ovat olleet hyvät ja monipuoliset käytössä. Kiiltonahkan ansiosta ne kestävän myös jonkin verran kosteutta, mikä sopii erinomaisesti alkusyksyn päiviin.







Ehdottomasti monipuolisimmat kenkäni koskaan ovat nämä nilkkurit! Ne sopivat lähestulkoon ihan kaiken kanssa: hameet, housut, sortsit... Kaikki näyttää hyvältä. Nilkkurit ovat sen verran sirot muotokieleltään ja hieman korkempi kanta sopivat mainiosti myös hameiden pariksi. Näissä on ehkä jopa hieman 1800-luvun henkeä, mikä on ehdottomasti plussaa. Samoin kaksiväriset nauhat :). Olen käyttänyt näitä todella paljon. Kaiken hyvän lisäksi sain kengät todella mehukkaalla alennuksella yoox.comista. Kengät ovatkin olleet laadukkaat - rullautuvaa sisäpohjaa lukuunottamatta. En voi kuitenkaan kuin ihmetellä, miksei minulla ole ollut vastaavia kenkiä jo aiemmin.







Ei kommentteja: