15.12.2014

Kenkäjoulukalenteri 15

Taidan kaivata auringonvaloa jo niin paljon, että näin viimeyönä unta sinisestä taivaasta ja kirkkaasta auringosta. Eilen näin ihan livenä sinistä taivasta pilvien raosta, mutta aurinkoa en kuitenkaan. Täällä ei ole paistanut aurinko viikkoihin. En tiedä johtuuko se näistä plusasteista, että taivas on koko ajan pilvessä? se kosteus, jonka pitäisi olla maassa lumena, on taivaalla pilvinä. Ei tämä lämpö olekaan ehkä niin hyvä juttu...

Tänään joulukalenterissa Vagabondin karvavuorelliset kiilakorot. Olisin alunperin halunnut nämä vaaleina, mutta kaikki koot loppuivat ennen kuin sain omiani. Metsästin nämä mustat kiilakorot sitten huuto.netistä. Kiilakoroilla on helppo ja vakaa kävellä, joten ei liene vaikeaa arvata, että nämä ovat yhdet käytetyimmistä talvikengistäni.







Kylläpäs musta mokka imaisi kaiken valon kuvatessa! Ja näemmä vasemman kengän kyljestä löytyy edelleen suolatahra, vaikka ihan vasta puhdistin ja huolsin kengät. Pyrin huoltamaan kengät ainakin joka kerta, kun otan ne varastosta taas käyttöön. Näin ne pysyvät kunnossa pidempään - ja näyttävät paremmilta. 

Ei kommentteja: