9.1.2014

Vuodelta 2013

Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava ja virkistävä loma joulun ja uuden vuoden merkeissä. Mukavaa on ollut minullakin, mutta tällä hetkellä tuntuu, että loma tappaa minut :D. Viime ja tällä viikolla on ollut huonompi olo kuin harjoittelun aikana! Lomilla aktivoidun, näen ystäviä, reissaan ja puuhastelen monenmoista, kun taas arkena yleensä istun kotona yrittäen väkertää erinäisiä koulujuttuja. Se on paljon rauhallisempaa. Nytkin olen kolmen viikon aikana matkustanut Tampereelle ja takaisin, viettänyt kolmipäiväistä uuden vuoden juhlaa ja käynyt pyörähtämässä Rovaniemellä. Alkaa hikoiluttaa jo pelkkä ajatteleminenkin! Viimeinen niitti on kuitenkin tainnut olla valvominen. Vaikka nukkuisin tunneissa riittävästi, se ei auta, jos menen kahdelta yöllä nukkumaan. Tänään tulin takaisin Rovaniemeltä. Nukuin siellä päässä ensin puolen tunnin päikkärit ja junassa vielä kaksi tuntia. Olo on suorastaan ihan hirveä, on kuin olisin pahemmassakin krapulassa eikä vetoa yksinkretaisesti ole. Päätäkin särkee ja huimaa sen verran, että otin särkylääkettä. On tämä vain niin ironista, heh. 

Kaiken puuhastelun lomassa olen viitannut kintaalla blogille, eikä minulla taaskaan ole edes kuvia lomasta tai juhla-asuistani. Bad, bad blogger... Jospa sitä pääsisi hiljalleen johonkin arkiseen aika-avaruuteen, ja saisi bloginkin käynnisteltyä vuodelle 2014. 


Kuluneen vuoden 2013 asukavalkadi

Tammikuu 


Kylläpäs vuosi alkoi suttuisella kuvalla! Mekon sain valmiiksi jouluun mennessä ja sitä on käytetty aika paljon sen jälkeen. Yksi vuoden lemppareista ehdottomasti.



Helmikuu


Helmikuu edustaa second handia. Mekko on äidin vanha ja neule kirppikseltä keräilty. Tajusin, etten ole muistanut käyttää neuletta tänä talvena vielä ollenkaan! 



Maaliskuu


Olihan se aika traumatisoivaa palata Thaimaasta Suomen pakkasiin. Onneksi vaatekaappi on villapaitojen kansoittama. 



Huhtikuu


Minua näkee erittäin harvoin tämän tyyppisessä asussa. Viihdyin kuitenkin erittäin hyvin, ja kevättäkin oli rinnassa :).



 Toukokuu


Toukokuussa inspiroiduin japanilaisesta pop-kulttuurista ja aloitin kampausvuoden. Tästä lähtien olen pitänyt hiuksiani paljon enemmän kiinni ja tehnyt erilaisia kampauksia. 



Kesäkuu


Sain vihdoin ja viimein tämänkin mekkoprojektin loppuun viime kesänä. Käytin mekkoa itseasiassa aika paljon kesän aikana. Erityisesti ihastuin palloneuleen ja mekon yhdistelmään.



Heinäkuu


Heinäkuu oli kiireinen teatteriesitysten takia, eikä vaatteisiin voinut samalla tavalla kiinnittää huomiota. Esiinnyin pojan yöpuvussa. Kokovalkoinen oli yksi kesän kiinnostavista trendeistä.



Elokuu


Elokuun asusta tykkään tosi paljon. Kuvatkin onnistuivat parhaiten tälle vuodelle. Neule on ehdottomasti talven suosikkini ja myös uusin luottovaatteeni.



Syyskuu


Vintage-löytöäni olen käyttänyt melko paljon vuoden aikana. Olen ilmeisesti tänä vuonna ihastunut erityisesti punaisen eri sävyihin, niin kuin olenkin.



Marraskuu


Mararskuu oli itseasiassa melko aktiivinen pukeutumiskuukausi harjoittelusta huolimatta. Valitettavasti se ei kuitenkaan näkynyt blogissa. Samasta syystä joulukuun asu puuttuu kokonaan. Lokakuukin uupuu. 


Vuoden aikana olen täydentänyt vaatekaappia uusilla hankinnoilla ja ommellut uutta, mutta myös pyrkinyt hyödyntämään olemassa olevaa kokoelmaa mahdollisimman paljon. Blogissa eivät ole näkyneet vielä joulun ajan lemppariostokseni: vaaleanpunainen raitaneule ja farkkuhaalarit. Eivätkä järkytyksekseni myöskään silkkipaitani ja rusettikauluksinen ompelemani pusero. Molempia olen käyttänyt lähes viikottain. Nyt täytyy kyllä herätellä kameraa!

Ei kommentteja: