18.1.2014

Vilauksia


Löysinhän minä muutaman kuvan uudesta vuodesta! Meillä oli todellinen sushibuffet, kuten kuvasta näkyy. Joimme kuohuviiniä, söimme, valvoimme, pleasimme Jannen joululahjaksi saamaa Menolippu-lautapeliä ja saunoimme. Mukavastihan siinä meni kolmisen päivää.



Eikö ole suloinen tuo Jannen pilkkupaita? Ostin senkin hänelle joululahjaksi. Itsellä oli päällä itse tekemäni 20-luvun satiinimekko ja tuttu paljettijakku. Yhtään järjellistä kuvaa ei kylläkään ole, minulla siis.


Tässä on vilaus Jannen hääasustuksesta. Puku liiveineen on teetetty Thaimaassa. Taskuliivin ja kravatin hankimme Tampereen stockalta alennusmyynnistä. Oli muuten siitä huolimatta melko hintavat, kun olivat bossin. Mutta päätimme, että kerrankos sitä naimisiin mennään, ja olivathan nuo 40% alennuksessa kuitenkin. Saimme postissa jokin aika sitten myös vintage-solmioneulan, vaikka se ei kuvassa hirveän hyvin erotukaan. Minun mielestäni tosi tyylikäs kokonaisuus. Jannesta on "ihan jees". En kyllä tiedä miten sen miehen saisi sanomaan, että on tosi hyvä. Epäilen nyrpeyden johtuvan siitä, että asu on hänen päällään. Aina yhtä kriittinen...



Ei kommentteja: