5.12.2009

Birthday

Paljon onnea vaan Jansku, paljon onnea vaan!

Janne täytti vuosia. Tässä vaiheessa vanhenemisesta tulee entistä traagisempaa :D. Vuodet hurahtavat ohi huomaamatta. Asiaa lieventää synttäriaamiaisen saaminen sänkyyn, niin myös tänä vuonna. Perinne on peräisin kotoani.

Äitini ja siskoni kävivät syntymäpäiväkahveilla ja seuraavana päivänä vietimme erittäin pienellä porukalla juhlia.





Image and video hosting by TinyPic


Asiaan kuului naposteltavaa, joka käsitti tällä kertaa erilaisia cocktail-purtavia, kuten limelohi-jokirapu-toasteja, sienisalaattia palttoonapilla ja pesto-crostinit & timjami uunitomaatteja. Ohjeet löytyivät Trendistä (11/2008). 



Image and video hosting by TinyPic

Nämä uunitomaattipatongit olivat ihania!



Image and video hosting by TinyPic


Kunnon synttäreille kuuluu myös täytekakku! Mustikka-vadelma-päärynä-rahkakakku. Ohje ihan oma :). Minä en kauheasti pidä täytekakusta, mutta osaan tehdä sellaisia, jotka maistuvat minullekin. En ymmärrä kakkupohjan kostuttamista sokerivedellä (ihan oikeaa mehua pitää käyttää), hilloa täytteenä enkä pelkällä kermavaahdolla kuorruttmista. Kakku ei saa olla liian makea tai se ei mene alas. Tämä versio sai paljon kehuja.



Image and video hosting by TinyPic

Janne puhaltamassa kynttilöitä!


Asiasta seuraavaan. Minua vaivaa jatkuva, armoton, periksiantamaton väsymys. Nukun hyvin, mutta joudun nukkumaan päiväunia, lähtemään kotiin kesken koulupäivien, välttelemään pitkiä poistumisia kotoa ja niin edelleen ihan vain siksi, että on mahdotonta pysyä virkeänä ja aktiivisena. Viime viikolla sain viimeinkin raahauduttua lääkäriin. Odotan yhä lääkärin konsultaatiota. 

Tässä päivän asu -kuvassani ilme kuvastaa ongelmaani näemmä aika selkeästi, heh. Mekko on ostettu Hollannista ja uudet sukkahousut hennesiltä. Beige väri sukkiksissa onkin jotain mitä en ole vielä kokeillut ja se toimii yllättävän kivasti asuissa, joihin mustaa ei haluaisi yhdistää. Valkoiset sukkahousut saavat mielestäni jalkani näyttämään kuolleilta, joten olen melkein luopunut niiden käytöstä. Muutenkin hyvien sukkahousujen löytäminen on kiven takana! 



Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Leikkasin hiukseni. Nyyh. Oli pakko. Vaikka tuhoisan permanentin ottamisesta on kulunut seitsemän kuukautta, latvani olivat niin hirveässä kunnossa, että päässäni näytti asustelevan lokkiperhe pesässään. Palaan siis lähes takaisin lähtöpisteeseen ja odottelen niitä kesän pitkiä hippihiuksia yhä vain. Tämä nykyinenkin pituus on ihan miellyttävä, mutta ei sitä mitä alunperin halusin. Kampaaja, jolla kävin oli muuten aika hyvä vaikkei puhut juuri suomea eikä englantia. Leikkaus maksoi kuitenkin vain 20 euroa, mikä on hykerryttävän hyvä hinta!




Ei kommentteja: